Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Кожний навчальний заклад має свою історію і традиції. Життя не стоїть на одному місці, воно прекрасне і продовжується.
Історію і традиції Коледжу студенти знають і шанують, усвідомлюючи вічну істину: «Той, хто не знає свого минулого – не має майбутнього ».
Освічена людина має розуміти, що без прожитого минулого немає життя сучасного, без древнього немає нового, без колишнього немає теперішнього…
Крім наполегливого й сумлінного навчання, студенти продовжують живий літопис свого навчального закладу, примножуючи його велич, аби він і надалі динамічно розвивався.
Висаджені дерева на Алеї випускників нагадують про чудове студентське життя, проведене в Коледжі. Алея набирається сили й міцності, стає кращою з кожним днем.
Роки їй на користь.
Прекрасний час — весна. Вона дарує нам тепло нового пробудження природи.
Весняні полянки затишного подвір’я Коледжу швидко покриваються зеленим килимом травички з різноманітними квітами. Настає час цвітіння бузку, що володіє надзвичайно приємною енергетикою. Так, саме того бузку, який посадили випускники минулих років.
Непомітно замислюєшся, як швидко летять роки, і ті першокурсники, які нещодавно переступили поріг Коледжу, вже стали випускниками.
Розмірковуючи над своїм майбутнім, студенти - випускники Коледжу 2018 року, не забули про таку чудову весняну традицію – Алею випускників, адже вона надихає тільки на краще.
Цього сонячного дня випускники завзято взялися до роботи. Вони з ніжністю й любов’ю садили тендітні кущики ялівцю. Разом зі студентами участь брав випускник Коледжу, Генеральний директор ТОВ «ВТОРМА ua», депутат Броварської міської ради Черепейнік Леонід Володимирович.
По закінченню корисної справи всі учасники з бадьорим настроєм із задоволенням фотографувалися.
Випускники впевнені, що посаджені ними деревця будуть під надійним наглядом і доглядом.
Шановні студенти! Знайте і цінуйте минуле та бережіть майбутнє!