Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Останніми країнами в маршруті навчального євротуру «ІNTERNATIONAL INSTITUTIONS STUDY VISIT – 2018» стали не менш цікаві та привабливі Австрія та Словаччина.
28 квітня учасники туру прибули до австрійської столиці – міста Відень – одного з найбільших мегаполісів Європи, що має тисячолітню історію. Завдяки картинним галереям, концертним залам і всесвітньо відомій Віденській опері столиця Австрії стала культурною столицею Європи. Гуляючи містом з приголомшливою історичною та культурною спадщиною, студентів Фінансово-правового коледжу неймовірно вразили красиві міські пейзажі та пам’ятки. Справили неабияке враження на групу палацові комплекси Відню – Палац Шенбрунн, Палац Бельведер, Імператорський палац Хофбург, їх розміри та унікальний архітектурний стиль, а також Віденська ратуш, що зачаровує своїм неймовірним неоготичним стилем. Навідалися наші студенти і до Міського парку, по особливому прекрасному в цю пору року. Аби побачити усі визначні місця Відню потрібен не один день, а можливо і тиждень, проте групі потрібно було рушати далі, до Словаччини, в яку вони прибули 29 квітня.
Маленька, але дуже затишна столиця Словаччини Братислава зустріла студентів у всій своїй красі. Велика кількість фортець, печер, парків, близькість гір і пам’ятники ЮНЕСКО з багатовіковою історією – ось що чекало на групу в цьому чудовому місті. Цілий день гуляючи старовинними вуличками вони дійшли висновку, що це місто дійсно чарує своєю неповторність і тільки їй притаманною вишуканістю. По повній насолодившись таким завершенням поїздки, наші студенти вирушили в дорогу, а вже 30 квітня їх з усією любов'ю зустрічав рідний теплий Львів.