Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Цей день відзначається як всім відоме красиве, ніжне, весняне жіноче свято, наповнене сонцем, квітами, привітаннями і подарунками.
Студенти коледжу на честь 8 березня підготували святкову програму, організовану Студентським парламентом.
Студенти дарували зі сцени теплоту сердець, доброту посмішок, щирість побажань і гарний настрій, виконуючи чудові пісні, хореографічні композиції, театралізовані мініатюри. 
З авторською поезією виступила студентка 1 курсу, 1 групи економічного факультету Тетяна Гришина, а романтичний номер « SHAPE OF MY HEART» виконав на гітарі Микита Гаврилей (1 курс, 2 група юр. ф-т). Пісенний подарунок «CA VA CA VA» прозвучав у виконанні студенток Світлани Тишечко та Анастасії Буряк (2 курс 2 група юр. ф-т). Пісню «Човен» прекрасно виконала Еліна Чанглі ( 1 курс, 1 група юр. ф-т). Посміялися від душі з гумористичної сценки у виконанні студентів Аліни Максакової та Арташеса Овсепяна (1 курс, 1 група юр. ф-т). Софія Ревуцька (3 курс, 1 група, юр. ф-т) привітала піснею «Варто чи ні». 
Тарнавський Сергій (1 курс, 1 група ек.ф-т) виконав на гітарі ліричну композицію «Рідна мати моя».
На завершення, у виконанні нашого ведучого, студента 1 курсу, 1 групи, спеціальності «Право» Дмітрія Сігорських прозвучала чарівна і романтична пісня «I’ve got you under my skin»
Вітаємо всіх дівчат та жінок з початком весни і бажаємо поваги і захоплення від оточуючих, любові й теплоти від рідних сердець, задоволення і насолоди від життя, приємних сюрпризів та неочікуваних подарунків від долі!