Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Екскурсія до ботанічного саду імені академіка О. Фоміна
Київського національного університету імені Тараса Шевченка
Студенти 1 курсу ОКР молодші спеціалісти  відвідали одне з улюблених місць відпочинку – Ботанічний сад імені академіка О. Фоміна. Його називають "зелене серце" центральної частини  Києва, який є прикрасою і визначною пам'яткою міста, унікальною екологічною територією, котра в будь-який час року щедро обдаровує відвідувачів своїми казковими красотами. А в ці перші теплі  весняні дні особливо  вражають розквітлі магнолії. Потрапивши на територію саду, студенти відразу поринули у рослинний світ, якими буяє ботанічний сад.
Студенти побували в оранжереї, з екзотичними рослинами. Зусиллями кількох поколінь ботаніків зібрано унікальну колекцію рослин різного географічного походження, яка налічує біля 9000 видів, різновидів, форм та сортів і є однієї з найчисельніших в Україні.
Дуже приємно гуляти цим садом  і дихати свіжим повітрям, насолоджуючись ароматом магнолій, не виїжджаючи за межі нашого мегаполісу.
Студенти Коледжу дуже вдячні адміністрації Ботанічного саду за можливість не тільки побачити, а і доторкнутись, насолодитись красою і унікальністю природних щедрот.