Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

В Україні, як і у багатьох країнах світу, День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, відзначаються 8 та 9 травня.
Ці дні присвячені пам'яті тих понад 80 мільйонів людей, чиє життя було обірвано насильством світового масштабу, людям усіх рас і націй, чоловікам і жінкам, воїнам і мирному населенню, малим дітям і літнім людям - усім загиблим і усім тим, хто вижив та пройшов через усі кола пекла Другої світової війни. Тим, хто загинув на її фронтах, в окопах, і тим, хто загинув під час бомбардувань, побував у полоні, концтаборах чи просто зник безвісти у вихорі воєнного лихоліття. Пам’ятаймо історію…
Обов'язок нинішніх поколінь – гідно продовжувати справи переможців, що вирвали країну від фашистів, врятували її і зберегли. Щороку свято 9 травня – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – служитиме нагадуванням: немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній мирній землі!
Щиро бажаємо Вам міцного здоров'я і довголіття, добра і радості, оптимізму, миру і непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим! Привітайте своїх рідних і близьких, згадайте героїв!
Пам’ятаємо, що хто захищає свою землю, завжди перемагає.