Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Студентська спартакіада – чудова нагода позмагатися, проявити себе, добре провести час та насолодитися як активною участю, так і жаданою перемогою!
13.05.2019р. на відкритому стадіоні «Локомотив» відбулася спартакіада з футболу серед студентів-першокурсників Коледжу: бакалаврами юридичного факультету  та  збірною командою молодших спеціалістів.
Вболівальники на трибунах активно підтримували “своїх”.
 У запеклій та  безкомпромісній боротьбі переможцями змагань з рахунком 4:1  стала команда футболістів(ОР бакалаври 1 го курсу):
Ходос Богдан (капітан),Грицак Богдан, Головко Даніїл, Гаврилюк Ярослав, Мамедов Алі.
Друге місце посіла збірна команда футболістів (ОКР молодші спеціалісти 1-го курсу): Хоменко Сергій (капітан), Брязкало Нікіта, Віннік Нікіта, Черняк Арсентій, Тишнюк Владислав.
По закінченню змагань відбувся дружній поєдинок  з футболу між командою-переможницею цього року з чемпіонами збірної команди минулих років: Коб’яков Ярослав (капітан),Зварич Данило, Залевський Олексій, Соболевський Гліб, Перебитюк Андрій, Чіхрак Ігор.
У товариському матчі перемогла дружба!
Щиро вітаємо команди, які зайняли перше та друге місце  у спартакіаді, а також усіх учасників і вболівальників та бажаємо творчих успіхів і подальших спортивних перемог!