Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

15 жовтня у стінах Фінансово-правового коледжу відбулося затишне, по-справжньому сімейне свято, з нагоди святкування 25-го Дня Народження.
Неймовірна атмосфера свята панувала з самого ранку. Коледж, гарно прибраний у тисячу повітряних кульок, вітав своїх любих студентів. Урочиста частина свята розпочалась вже після першої перерви – адміністрація Коледжу пригощала усіх студентів солодощами та іншими смаколиками.
Опівдні розпочався святковий концерт. За традицією з вітальним словом до гостів свята, педагогічного колективу та студентства звернулася наш директор Губанова Тамара Олексіївна.
Ювілейний концерт був неперевершеним! Дякуємо Шурин Олені Андріївні за допомогу у підготовці святкового концерту, чудовим ведучим Ользі Красьоха та Дмітрію Сігорських. Хочеться подякувати за щирі та теплі слова нашій випускниці, доктору юридичних наук, доценту кафедри історії права та держави юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Мацелюх Іванні Андріївні та студентці 4 курсу юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Вікторія Літвінчук за подаровану пісню.
Коледж висловлює подяку усім талановитим студентам, що взяли участь у святковому концерті: Софії Матвійчук, Світлані Тишечко, Анастасії Буряк, Арташесу Овсепяну, Тетяні Гришиній, Аліні Максаковій, Олександрі Захарчук, Аліні Соломасі, Микиті Коротенькову, Артуру Яцишину, Дмитру Заріпову, Анастасії Молештяну.
Святковий концерт закінчився приємним сюрпризом - відео-привітанням (http://fpk.in.ua/about/history ).
Висловлюємо подяку усім, хто підготував привітання та подарунки: тістечка та тортики, виготовлені спеціально на замовлення з нагоди 25-ої річниці Фінансово-правового коледжу, цікаві стінгазети, подарунки до саду (ялинки, кущі барбарису та хризантем) та неймовірні композиції з кульок, що стали приємним сюрпризом та фотозоною для всіх бажаючих відсвяткувати разом з нами!
Несподіваним подарунком для Фінансово-правового коледжу став telegram-бот, який створив наш талановитий студент Андрій Булгаков.
 Коледж вдячний всім, хто долучився до нашого свята. Впевнено рухаємось вперед!
#VIVAT #FPK