Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Ось і завершився черговий проект «ІNTERNATIONAL INSTITUTIONS STUDY VISIT- 2019» до Італії.
Неймовірна подорож до Італії, яка принесла багато позитивних емоцій, яскравих вражень, важливої та цікавої інформації про країну - її архітектурні шедеври, найбагатші музеї, а також величні краєвиди.
З інституційним візитом студенти Коледжу відвідали Посольство України в Італії, а з екскурсійним туром (англійською мовою) побували в Організації Об’єднаних Націй з питань біженців. Завдяки ексклюзивним оглядовим турам дізнались більше історичних та культурних фактів про Рим, Флоренцію та Ватикан.
Мандрівка до «Вічного міста» добігла свого завершення. Італія, безсумнівно, підкорила наші серця і залишиться надовго у спогадах.
З прибуттям до Києва, у Коледжі студентів чекала презентація звітів про подорож. Їхнім завданням було зібрати якомога більше інформації про Італію та інституції в турі. Учасники Євротуру розділились на 2 групи. Кожна команда мала свою візитну картку: 1 команда обрала тему: “Столиця Рим – Посольство України в Італії”, а тема 2 команди: “Флоренція – Організація Об’єднаних націй з питань біженців”. Всі дуже хвилювалися, але зуміли вдало поєднати свої знання про Італію, її міжнародні зв’язки з Україною та багато іншої цікавої інформації. Далі студенти презентували фотопроект за результатами подорожі.
На завершення – відбулось нагородження учасників проекту «ІNTERNATIONAL INSTITUTIONS STUDY VISIT- 2019» сертифікатами та пам’ятними подарунками.
Тож вітаємо учасників ІNTERNATIONAL INSTITUTIONS STUDY VISIT до Італії та запрошуємо до нових візитів!