Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

19 листопада студенти Коледжу відвідали інтерактивну виставку Ukraine WOW, яка розміщується біля 14-ої колії у новому виставковому просторі столиці будівлі Багажного відділення з рампою (3000 квадратних метрів, 7 тематичних блоків, унікальні експонати та інсталяції).
 Студенти 2-го курсу ОС «бакалавр» і 1-го та 3-го курсу ОКР «молодший спеціаліст» зробили неймовірну подорож Україною у часі та просторі!
Усі лишились в захваті від можливості побачити
пейзажи України, стіни з бурштину та інсталяції з блискучого антрациту, останній автопортрет Казимира Малевича, скульптури Олександра Архипенка, унікальні абетки Георгія Нарбута та як уміло виготовляють унікальні українські гобелени.
Неймовірні враження справив на студентів рожевий вагон, у якому звучать сни та мрії, а також віртуальна реальність в якій можна літати над Батьківщиною-матір’ю, гуляти відновленим Невицьким замком та зсередини побачити «дев'ятку» — найпотужнішу доменну піч у Європі.
 Ukraine WOW — спроба наново відкрити свою країну, ще раз переконатися в тому, наскільки вона прекрасна. І нарешті усвідомити, що Україна може бути "вау" настільки, наскільки "вау" є ми самі.