Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Початок 2 семестру в Коледжі ознаменований для студентів  сюрпризом – відкриттям нового студентського кафе. Під час канікул приміщення кафе повністю осучаснено: нове обладнання, стильний інтер’єр. Стіни Коледжу наповнились вишуканим ароматом свіжозмеленої кави та гарячої випічки.
У меню можна знайти як класичні кавові напої – еспресо, капучіно, флет уайт, – так і незвичайні, наприклад, кавові коктейлі. За бажанням можна замовити напої на безлактозному чи кокосовому молоці.
Також в асортименті: натуральні чаї, свіжовижаті соки, круасани власного виробництва, паніні та хот-доги, корисні каші, крем-супи, натуральне печиво та цукерки, солоні вафлі, еклери, мармелад, пастила, печиво та шоколад з передбаченням. Кожен із прискіпливих відвідувачів нашого кафе, хто рахує калорії і вибирає лише корисну їжу,  також буде приємно здивований наявністю лінійки продуктів харчування, люб’язно  запропонованих саме для них. З часом заплановано розширення асортименту.
Відтепер не тільки студентам, а і викладачам, всім співробітникам та гостям нашого Коледжу буде приємно випити не тільки чашечку смачної улюбленої кави, якісного корисного чаю, а і поспілкуватись в атмосфері сучасного затишку та комфорту.