Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

28 лютого 2020 року в Червоному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася зустріч з Міністром інфраструктури України Владиславом Криклієм, в якій взяли участь і студенти нашого Коледжу.
Владислав Криклій починав свою економічну освіту у Фінансово-правовому коледжі.
Зустріч проходила в рамках проекту для молоді «Твоя держава чекає на тебе», місією якого є залучення талановитих, патріотичних, молодих фахівців до державної служби України задля оновлення та зміни парадигми суспільних процесів у цілому.
Владислав Артурович розповів про мотивацію і справжні виклики, які він приймав від слів «це неможливо», наголосив, що «Європа не панацея, вона починається з нас, і ми самі її створюємо».
Наші студенти проявляли активність і задавали питання пану Міністру, на які отримали чіткі і ґрунтовні відповіді, та поділились враженнями: «Думаю, що після цього наші студенти точно захочуть стати державними службовцями і допомагати розбудовувати нашу державу» (Ольга Красьоха, 1 курс спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»).
Студенти сповнилися неабиякого натхнення на подальше навчання, адже зрозуміли, що «Кожен може стати частиною нової державної армії, яка здатна дати Українській державі нову якість управління».