Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

6 березня 2020 року студенти Фінансово-правового коледжу відвідали Освітній центр Верховної Ради України. Центр є структурним підрозділом Апарату Верховної Ради України та результатом співпраці Апарату ВР з Програмою USAID "РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво", яка виконується Фондом Східна Європа і реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Діяльність центру пов'язана з просвітницькими заходами з основ парламентаризму.

Студенти Коледжу мали змогу ознайомитись з діяльністю Верховної Ради за допомогою тематичної лекції та відчути себе справжніми парламентарями – дебатували за законопроект з питань використання гаджетів у загальноосвітніх закладах освіти.
Неймовірним сюрпризом стало спілкування з Оленою Кондратюк – заступником Голови Верховної Ради України, народним депутатом ІV,VII,VIII та IX скликань, яка мала змогу завітати до Освітнього центру та поспілкуватись з нашими старанними та активними студентами.
Ця зустріч назавжди запам’ятається теплим прийомом, здобутими практичними навичками та цінними порадами від працівників та керівництва Верховної Ради України студентам Коледжу.

Висловлюємо особливу подяку та сподіваємось на подальшу участь у цікавих та пізнавальних заходах Освітнього центру Верховної Ради України!