Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

З розвитком технологій відеозв’язку викладачі та студенти можуть не тільки спілкуватися онлайн, але і спільно працювати в режимі реального часу. Тепер щоб зустрітися зі студентами на занятті чи консультації, не обов’язково всім приходити в аудиторію – кожен може одночасно залишатися у зручному для себе місці, в якому є Інтернет, і брати участь у вебінарі.
Карантин продовжується і навчання в онлайн-режимі триває! 3 квітня викладачі Коледжу провели відкриті онлайн-лекції для 1-х курсів у сервісі  zoom. Це дає змогу студентам правильно організувати свій час, активно працювати «викладач-студент», якісно засвоювати матеріал, побачити один одного і насолодитися спілкуванням.
Також, відбулося засідання Студентсього парламенту. «Попри карантин, наш Студентський парламент не забуває про свої обов'язки і працює в своєму звичайному режимі. Члени організації обговорили детально ситуацію, яка склалась і вирішили в онлайн режимі влаштовувати щось цікаве для студентів. Тому не варто сумувати через карантин, а краще приєднуватись до віртуального життя коледжу. Про всі новини будуть повідомляти в групі Студпарламенту. Чекаємо на вашу участь в заходах, та на ваші пропозиції» - член Студентського парламенту Красьоха Ольга.
Залишаймось вдома, зберігаймо здоров’я!