Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Пропонуємо Вам скористатись чудовою нагодою від платформи HELP.
На сьогоднішній день більшість з нас обмежені в пересуванні і знаходяться на карантинному режимі самоізоляції через поширення нового виду коронавірусу і умов пандемії.
При цьому, ця ситуація може виявитися чудовою нагодою та можливістю для реєстрації на платформі HELP та проходження курсів у сфері прав людини, наприклад, за наступними темами:
-        Вступ до Конвенції (*)
-        Критерії прийнятності (*)
-        Боротьба з дискримінацією (*)
-        Внутрішнє переміщення (*)
-        Правосуддя дружнє до дітей (*)
-        Трудові права (*)
-        Заборона неналежного поводження (*)
-        Протидія насильству щодо жінок та домашньому насильству (*)
-        Основні принципи захисту прав людини у сфері біомедицини (*)
-        Міжнародне співробітництво у кримінальних справах (*)
-        Спорт та права людини
А також з багатьох інших тем. Повний каталог курсів (англійською мовою) ви можете знайти за посиланням нижче:
Наведені вище курси, позначені зірочкою (*), доступні українською мовою, і багато з них містять додаткові матеріали національної адаптації та судову практику, відповідно до чинного законодавства України. 
Крім цього, зверніть вашу увагу, що на платформі HELP з’явилася нова функція – при успішному завершенні та самостійному проходженні курсу, слухачі можуть отримати підтвердження завершення курсу, роздрукувавши відповідний документ (Statement of Accomplishment). Якщо ви вже пройшли курс, але не отримали такий документ, ви можете зробити це прямо зараз. Документ підтвердження про проходження курсу доступний тільки англійською мовою.
Нижче ви знайдете посилання на Словник термінів – Глосарій до Європейської Конвенції з Прав Людини (версія 2017 р.). Глосарій сприяє використанню правильної термінології юридичними професіоналами держав-членів Ради Європи у своїй діяльності, а також допомагає краще розуміти значення рішень ЄСПЛ.
Подумайте вже сьогодні про можливість опанувати нові практичні знання. Усім власникам сертифікату з обраного курсу   будуть нараховані додаткові бали з профільної дисципліни в наступному навчальному році.