Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Пропонуємо Вашій увазі онлайн конференцію Ради Європи з нагоди святкування 70-ої річниці Європейської конвенції з прав людини, що відбудеться 8-9 липня 2020 року у м. Брюссель.
Конференція з питань захисту прав людини для юристів (HELP) буде зосереджена на Європейській конвенції про права людини та на найбільш актуальних курсах HELP у критичний час. За звичайних обставин щорічна конференція HELP збирає представників вищих навчальних закладів, суддів, працівників правоохоронних органів, прокурорів та рад адвокатів. Але, оскільки цього року Конференція буде онлайн, з’явилась  прекрасна можливість запросити до участі ще і студентів правничих спеціальностей.
Студенти Коледжу, які напишуть есе (основні тези та актуальні проблеми у сфері захисту прав людини, про які ви дізнались на Конференції) матимуть змогу отримати додаткові бали в наступному навчальному році з профільних предметів (міжнародний захист прав людини, міжнародне публічне право, конституційне право України та ін.)
За детальною інформацію:
Порядок денний agenda
Зверніть увагу, що конференція проводитиметься переважно англійською мовою з одночасним перекладом на французьку та російську мови.
Зауважте, що на Конференції у Вас буде можливість ознайомитись з промовою нового президента Європейського суду з прав людини судді Спано (у четвер, 9 липня, о 9.30 за центральним часом).
 
 Успіхів Вам!

#CollegeLearningSpace #НТС #РадиЄвропи #FPK