Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Випусникам Фінансово-правового коледжу 2020 року присвячується!
Фінансово-правовий коледж радо вітає понад 300 своїх випускників, бакалаврів і молодших спеціалістів!
Неймовірний час, коли ви завершуєте своє навчання, подарував вам неординарний досвід! Ви швидко адаптувалися до дистанційного формату, успішно завершивши свій останній навчальний семестр у рідному Коледжі. Вашому поколінню доводиться дорослішати швидше аніж іншим в умовах унікальної невизначеності, коли все раптово змінюється і перестає бути звичним. Останні півроку змінили всю пріоритетність нашого з вами буття, визначивши нові вектори і нові форми діяльності для кожного з нас.
Так вже влаштовано в житті, що хороший час завжди пролітає швидко. Ось так само швидко і пролетів час навчання у рідному Коледжі. Здавалося б ще недавно, ви ступили на поріг закладу освіти. А далі було студентське життя повне радісних вражень і дрібних прикростей, і ось тепер - випуск.
Перегортаючи ще одну сторінку життя, ми з великою надією дивимося в майбутнє, адже вам належить примножувати надбання минулих років, накопичене попередніми поколіннями, привносити нове в скарбницю досягнень і відкривати нові перспективи.
Попереду на вас чекає незвідана дорога життя, радісні хвилини і переживання, нові відкриття і перемоги. Бажаємо вам впевненості у власних силах, вагомих здобутків у достойних справах, благополуччя, завзяття, нових вражень і звершень, щасливого і світлого майбутнього, яскравих і неперевершених успіхів! Ви у нас - найкращі!