Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Коледж радий вітати нове покоління студентів-першокурсників, для яких навчальні заняття розпочалися вже з 2-го вересня. За час карантину всі засумували за спілкуванням з однолітками і навіть за навчанням, тому з радістю вітають один одного, хоча і більш соціально відповідально.
Розклад занять розроблено з урахуванням рекомендацій Міністерства  освіти і науки та Міністерства охорони здоров’я України. Навчальні заняття для різних груп студентів починаються з 20-хвилинним інтервалом. Особливо студенти радіють проведенню занять просто неба: на свіжому повітрі розташовані «еко-аудиторії», де успішно пройшли заняття зі всесвітньої історії та зарубіжної літератури.
Загалом освітній процес організовано відповідно до Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб». Усі співробітники проходять температурний скринінг перед початком робочого дня. Навчальні аудиторії відповідно до затвердженого графіку провітрюються та прибираються після кожного заняття. Для всіх учасників навчального процесу створені безпечні та комфортні умови.