Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

9 вересня відбувся тренінг з використання онлайн платформи Коледжу для організації дистанційного навчання.
Протягом трьох годин викладачі знайомились з функціями та можливостями онлайн платформи, навчались створювати лекційні та семінарські заняття, проводити тестовий контроль.
Онлайн платформа Коледжу – це захищене середовище: всі користувачі мають обмежені права, необхідні для користування; успішність студентів фіксується у загальному журналі групи, але кожен окремий студент може продивитись лише власні оцінки; навчальні матеріали доступні для завантаження лише з дозволу викладача.
Загалом враження від онлайн платформи позитивні, про що свідчать відгуки викладачів:
Багато цікавих функцій та зручний інтерфейс. Особливо вражає оперативна реакція розробників на прохання.
Чудова можливість покращити свої уміння у новітніх комп’ютерних технологіях. Для студентів буде дуже зручно, що всі дисципліни в одному місці – наче Коледж перенесли у віртуальний світ.
Платформа відкриває нові можливості для дистанційного навчання, все поєднано в одному місці: можна створити кабінет викладача, в якому будуть його навчальні дисципліни, проводити лекції та семінари зі студентами, вести журнал, створювати тестування тощо. Платформа буде цікавою та корисною у використанні не тільки викладачам, а й студентам!
Продовжуються останні тестування платформи, налаштування мобільної версії та створення розкладу занять.
Впевнені, що онлайн платформа Фінансово-правового коледжу стане потужним онлайн інструментом в досягненні найвищих навчальних результатів студентів, перетворить освітній процес на доступний, зручний та цікавий.