Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Новий навчальний семестр для учасників English speaking club розпочався з відкриття нових можливостей! Наші студенти долучилися до розмовного клубу з носіями мови від America House!
Викладачем та ведучою клубу є Клер Менінг (Claire Manning), резидент Американського дому у Києві.
Зустріч пройшла на платформі Microsoft Teams, що значно розширило можливості спілкування онлайн для великої кількості учасників. А завдяки цікавим інтерактивним вправам та медіа студенти мають змогу не тільки дискутувати на задану тему, а й опановувати нові фрази, граматичні конструкції та сленг.
Своїми враженнями діляться як постійні, так і нові учасники клубу English speaking club:
"Зустріч дуже сподобалася: дізналася багато нових слів і сам формат міні груп мені здається найліпшим та найкомфортнішим. Отримала велике задоволення і досвід." – Павліковська Маргарита-Луїза, студентка 2-го курсу ОКР "молодший спеціаліст" спеціальності 081 Право.
"Зустріч була надзвичайно цікава та корисна, адже ми мали можливість не тільки попрактикувати свою англійську, а й поспілкуватися з представником іншої культури!" – Бабяк Дмитро, студент 3-го курсу ОКР "молодший спеціаліст" спеціальності 081 Право.
"Сьогоднішній розмовний клуб був в онлайн форматі і мені це дуже сподобалося, тому, що вдома є можливість сховатися під ковдрою і взяти гарячу каву із собою. Саме заняття проходило без проблем і всіх було добре чути. Носій мови говорила розбірливо і цікаво подавала матеріал. Мені сподобався сьогоднішній урок і я з задоволенням прийду наступного разу." - Гончаренко Денис, студент 1-го курсу ОПС "фаховий молодший бакалавр" спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування.
Дякуємо Claire Manning та America House Team!