Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

15 вересня відбулась презентація онлайн платформи Коледжу https://fpk.synergy.kiev.ua/ за участю розробника Івана Волкова та колективу Фінансово-правового коледжу.
Технології в глобалізованому світі змінюються й удосконалюються неймовірно швидко, а тому закладам освіти в умовах обмежень проведення аудиторних занять потрібні надійні інструменти для реалізації дистанційного навчання на належному рівні. Якість навчання студентів – пріоритетне завдання для Фінансово-правового коледжу, а онлайн платформа покликана не тільки забезпечити безперервне навчання, але і значно удосконалити його.
Презентована платформа складається з таких модулів як кабінет викладача, кабінет студента, цифрова бібліотека, електронний журнал успішності, модуль онлайн-презентацій, модуль відео курсів, модуль тестування, а також модуль інтерактивного розкладу.
Завдяки своїй структурі та технічним можливостям онлайн платформа не має географічних кордонів. Програма передбачає наявність мобільного додатка, що сумісний з Android та iOS, обидві версії доступні.
Іван Волков розповів про ідею та історію створення онлайн платформи для організації дистанційного навчання. А також повідомив, що тривають останні налаштування та тестування платформи, підготовка до реєстрації всіх студентів Коледжу, внесення навчальних занять, перевірка мобільної версії. Наступним етапом буде робота зі створення додатку для мобільних телефонів.
Надзвичайно вдячні Івану Волкову та всій команді Synergy за надану можливість проводити навчальний процес для студентів Коледжу централізовано, зручно, сучасно та безпечно.