Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

З 17 вересня 2020 року навчальний процес починається для студентів 1-го курсу освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей «Право» та «Фінанси, банківська справа та страхування» та студентів всіх старших курсів.
Враховуючи поточну епідеміологічну ситуацію та рекомендації Міністерства освіти і науки, Міністерства охорони здоровя України, заняття будуть проходити у змішаній формі: частково за допомогою сервісу Zoom, частково в аудиторіях Коледжу. До 02 жовтня триватиме теоретичне навчання у формі лекцій, після чого розпочнуться семінарські заняття.
На сайті Коледжу у розділі «Розклад занять» розміщено інструкцію щодо користування сервісом Zoom та власне розклад занять для всіх курсів та груп.
Згодом розпочнеться використання онлайн платформи Коледжу для зручної та централізованої організації навчального процесу: йде підготовка до реєстрації студентів та наповнення навчальних дисциплін викладачами. Про початок реєстрації кожній групі повідомить куратор та надішле детальну інструкцію.
Освітній процес в приміщеннях Коледжу організовано відповідно до Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб». Усі співробітники проходять температурний скринінг перед початком робочого дня. Навчальні аудиторії відповідно до затвердженого графіку провітрюються та прибираються після кожного заняття. Для всіх учасників навчального процесу створені безпечні та комфортні умови.
Нагадуємо, що в умовах адаптивного карантину вхід до Коледжу можливий лише у захисній масці або респіраторі, та просимо дотримуватися соціальної дистанції у 1,5 метри.