Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Cтуденти Коледжу долучилися до курсу «Legal Writing in English» з професором Юридичного факультету Арканзаського Університету (США) Крістофером Келлі!
Курс читається виключно англійською мовою. Тому це чудова можливість для учасників удосконалити свою розмовну англійську та опанувати ділову англійську мову у юридичній сфері.
Зазначимо, що заняття відбуваються на базі American Common Law Centre Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.
Враженнями від курсу діляться наші студенти!
"Чудовий початок пізнавальних курсів. Особливо сподобалося те, що вони проходять повністю англійською мовою. Це додає своєрідний колорит і більше бажання навчатись. Також багато нової лексики, що доволі поширена за кордоном у юридичній сфері. А якщо коротко , було дуже круто. Дякую)" Синякова Єлизавета, студентка 2-го курсу ОКР "молодший спеціаліст" спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування.
"Дуже корисна інформація поєднана з практикою, де кожен може проявити себе. Атмосфера зовсім не обтяжуючо-серйозна, а навпаки. Це круто!" Марія Мусієнко Марія, студентка 4-го курсу ОС "бакалавр" спеціальності 081 Право.
"Відвідую курси з професором Келлі вже в друге! Гарна можливість студенту-юристу (і не тільки) опанувати ділову мову англійською, збагатити запас лексики і звісно ж одразу попрактикуватись! Вдосконалення своїх здібностей в мові це величезний плюс в резюме. Душевна, дружня атмосфера і дуже корисно!)" Духота Ангеліна, студентка 2-го курсу ОКР "молодший спеціаліст" спеціальності 081 Право.
Бажаємо успіхів нашим студентам!