Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Шановні викладачі та усі учасники освітнього процесу. Ми знаємо, що Ви опановуєте нові форми та механізми для ефективної роботи у сфері дистанційної освіти. Тому пропонуємо Вашій увазі інструменти фасилітації для проведення ефективних навчальних заходів в онлайн-форматі.

Примітка: Фасилітація
від англ. facilitation — допомога, полегшення, сприяння) — це організація процесу колективного розв'язання проблем у групі,
який керується фасилітатором (викладачем, керівником).
Це одночасно процес та сукупність навичок,
які дозволяють ефективно організовувати обговорення складної проблеми
 без втрат часу та за короткий термін виконати
усі заплановані дії із максимальним залученням учасників процесу.
 
Mentimeter – інтерактивна презентаційна програма, що завдяки додатку дозволяє користувачам створювати презентації та отримувати інформацію від аудиторії за допомогою опитувань, діаграм, вікторин, запитань та інших інтерактивних функцій.


 
AhaSlides - це сучасне програмне забезпечення для веб-презентацій, яке містить широкий набір інноваційних функцій, але все ще залишається напрочуд простим та інтуїтивним у використанні. З AhaSlides, ви можете створювати повністю інтерактивні презентації за допомогою опитування, прямі діаграми, сесії запитань та запитань, вікторини та ігри. Це також єдине, на сьогоднішній день програмне забезпечення для інтерактивних презентацій, яке дозволяє вам це зробити повністю налаштувати свої презентації з красивими кольорами та темами. Все безкоштовно.
 
Kahoot – безкоштовний онлайн сервіс для створення вікторин, інтерактивних ігор, обговорення та опитування. Тут можна проводити інтерактивні заняття та перевірку знань студентів за допомогою тестування.


 
 Wordwall – вас зачарує простота створення і редагування інтерактивних матеріалів, окрім того це найбільш розповсюджена в світі платформа для інтерактивної дистанційної освіти. Просто оберіть свій шаблон, завантажте інформацію та поділіться кодом з своїми студентами. Спробуйте зробити колесо, за допомогою якого ви можете викликати студента на семінарі. 

  
 
Чекаємо з нетерпінням на Ваші враження!
Усі корисні посилання Ви знайдете тут:
 


Заступник директора з наукової роботи,

к.ю.н. Савенкова Владислава