Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

21 вересня 2020 року відбулось практичне заняття з дисципліни «Криміналістика» на тему: «Складання план-схеми огляду місця події при виявленні трупа» для студентів 4-го курсу  спеціальності 081 Право, ОС «бакалавр».
Студенти мали змогу відчути себе у ролі слідчого, судового експерта, криміналіста, кримінального фотографа та інших учасників кримінального процесу.  Симуляція огляду місця події відбулась на внутрішньому дворі Коледжу. Студенти навчились складати процесуальні документи та дізнались, як застосовувати криміналістичну теорію на практиці із застосуванням відповідних засобів та підходів.
«К.ю.н. Телесницький Геннадій Никонович нам показував та пояснював, як проводиться слідство, як збираються речові докази, для подальшого проведення експертиз. Мені набагато цікавіше, коли лекційний матеріал візуалізується у практичному застосуванні. Такі практичні навички очевидно стануть корисними тим, хто пов’яже свою діяльність із органами досудового розслідування, дізнання, адвокатури тощо.» - студентка 4-го курсу Владислава Пузир.