Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Студентство – час, коли ми зустрічаємо справжніх друзів на всі роки. Тому дружні стосунки, підтримка одне одного, відчуття справжнього колективу  дуже важливі з перших днів навчання.
Саме тому ми, студенти першого курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», взяли участь у цікавому team building квесті, метою якого було познайомитись та згуртувати групи.  Завдяки цікавим конкурсам та іграм  ми зблизилися між собою, адже  в  кожній з чотирьох команд були студенти з різних груп. Злагодженість та командна робота допомогла нам зрозуміти, хто ким є та знайти спільну мову. Завдяки різноманітності завдань кожен зміг проявляти себе та свої таланти! Хтось переміг в завданнях на логічне мислення, хтось на точність та терпіння, а хтось скористався фантазією та вигадливістю.

Згуртуватися і швидко знайти рішення допомогли завдання на швидкість та спритність. А завдяки лабіринту ми змогли довіряти одне одному та йти з заплющеними очима. Лідери кожної групи допомагали нам, підтримували та раділи разом з нами, коли ми отримували нагороди.  В кінці нашого цікавого квесту ми всі гуртом почали збирати до купи наші нагороди, з яких ми склали герб нашого Коледжу, в якому ми завжди разом!

 

Студентка 1 курсу

спеціальності 072 Фінанси банківська справа та страхування

ОПС «Фаховий молодший бакалавр»

                                                                                                                                                             Чернявська Ольга