Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Яскравим різнобарв’ям осінніх фарб та щасливим, радісним гомоном студентів знову завітала до Фінансово-правового коледжу його двадцять шоста осінь. 26 років на освітянській ниві наш заклад вищої освіти посідає почесне місце в конкретній ніші освітніх послуг.

 

Сучасний, успішний, молодий… Ось такий він сьогодні, наш рідний, любимий Фінансово-правовий, який підкорює юні серця своєю доброзичливістю, щирістю, небайдужістю до дитячих студентських доль…

Саме в нашому Коледжі відчувається справжність студентської дружби, їхнє тепле та відкрите спілкування, відчувається атмосфера затишку другого рідного дому. У Коледжі навчаються не просто щасливі студенти, - вони в нас найуспішніші, вони в нас найкращі, справжні.

Сьогодні наші випускники – відомі політичні діячі, високопосадові державні службовці, знані працівники системи органів прокуратури та судової гілки влади, представники всесвітньовідомих міжнародних комерційних компаній. Ми пишаємось ними і ми не стоїмо на місці.

Постійне прагнення розвитку і вдосконалення в навчальному процесі, в науці, в дозвіллі – наше кредо!

Найцікавіші міжнародні проекти, які вже стали візитівкою Коледжу, численні і різноманітні наукові заходи, зустрічі з відомими політичними та державними діячами, успішними представниками вітчизняного та зарубіжного бізнесу, юридичною елітою – далеко не повний перелік цікавинок позанавчального життя наших студентів.

Ми раді вітати наше юне покоління, студентство нашого закладу вищої освіти та науково-педагогічний колектив з чудовим святом – Днем народження Фінансово-правового коледжу, історію та славу якого ми творимо разом!

FPK VIVAT!


Директор
Тамара Олексіївна Губанова