Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Наукове товариство студентів пишається своїми членами, які успішно опановують нові практичні навички та знання! Хочемо поділитись досягненнями усіх, хто не зважаючи на карантинні обмеження, не зупинив та вдосконалив свої професійні якості.
Дарина Гаращук, студентка 2 курсу спеціальності «Право», розповідає про підсумки своєї роботи в рамках розробки освітнього курсу для підлітків: «Маю новину для вас. Цього літа я разом з організацією "Національна рада дітей та молоді" розробляли освітній курс для підлітків. Мета - підвищення обізнаності молоді в таких темах, як: фінансова грамотність, лідерство, стосунки тощо. Назва "Y1317" має сенс: Y - youth - молодь, а 13-17 - це вік учасників.
Зараз ті, кому ще не виповнилось 18 років мають можливість долучитися до цього курсу. Навчання відбувається в онлайн режимі. Саме тому нижче додаю посилання на Instagram сторінку, де ви можете трохи більше ознайомитися з інформацією і зареєструватися якщо вам це буде цікаво».
 
Адела Рябова, студентка 2 курсу спеціальності «Право», посіла призове місце на Всеукраїнському конкурсі науково-дослідних робіт Малої академії наук України, а також прийняла участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції учнівської та студентської молоді.
 
Ангеліна Духота, студентка 2 курсу спеціальності «Право», успішно завершила Бізнес школу Київського університету імені Тараса Шевченка та увійшла в ТОП-10 найкращих студентів.
Ілона Лисенко, студентка 2 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», пройшла курс трудового права на базі організації "Human Rights for Legal Professionals" (Сounce of Europe).
Оксана Огієнко, студентка 2 курсу спеціальності «Право», стала активісткою ГО "Українські студенти за свободу" і пройшла їхній курс із лібертаріанства "Свобода 101", а Наталія Звенигорецька, студентка 1 курсу спеціальності «Право», успішно закінчила курси журналістики на базі Національного університету «Острозька академія».
Марія Голубицька, студентка 3 курсу спеціальності «Право», проходила курси «Мистецтво публічних виступів», під час якого дізналась як відчувати себе під час публічного виступу, як навчитися правильно розмовляти з певною аудиторією та ін. «Ми не народжуємося з умінням виступати перед публікою, а навчаємося цьому. Це не талант, яким володіє лише вибрана група людей – цю навичку може опанувати кожен. У цьому безкоштовному курсі ви дізнаєтеся, що таке мова тіла, чому вона важлива під час публічної промови та як правильна підготовка допоможе гарно виступити перед певною аудиторією».
На курсі «Ефективність інтернет-маркетингу» Марія дізналась як досягати кращих результатів використовуючи веб-аналітику. Подробиці за цим посиланням.
Студентка також ділиться враженнями від марафону з вивчення корейської мови: «Я проходила марафон на 3 дні з корейської мови у дівчини, яка здійснила свою мрію, та працює тепер у посольстві Кореї. У неї дуже хороша методика викладання і підхід до своїх студентів, вона розробила свій сайт та підручники. А головне, що вона викладає не тільки корейську але й англійську, також знає китайську та іспанську мови».
Фінансово-правовий коледж пишається своїми студентами та бажає подальших успіхів членам наукового товариства студентів!