Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Перші курси ОПС «фаховий молодший бакалавр» ще продовжують навчання, а старші, молодші спеціалісти та бакалаври вже починають складати свої перші заліки.

У Коледжі сесія завжди проходить динамічно і для більшості успішно! Головне правило, – вчасно виконати усі завдання і повторити матеріал!

#Лайфаки для студентів:

 

  1. Оціни завдання і сформулюй в голові план дій.Подумай про завдання, які ти знаєш, розпочни з найлегшого. Поступово переходь до складніших запитань.
  2. Не мовчи.Якщо іспит усний, завжди слід говорити хоча б про те, що дотичне до питань білету. Ніщо так не дратує викладача, як мовчазний студент під час відповіді. Згадай, що ти вивчив, і постарайся прив’язати це до тематики. Так викладач оцінить хоча б мінімальні старання.
  3. Читай завдання уважно і до кінця. Навіть неуважність, пов’язана зі стресовою ситуацію, може завадити отриманню бажаної оцінки. Не прочитавши уважно, можна зробити помилку навіть у найлегших тестах.
  4. Стеж за часом.Не поспішай, часові обмеження не повинні вплинути на якість виконання екзаменаційних завдань. Оціни питання білету, їх кількість. Правильно розподіли час. Обов’язково залиш декілька хвилин в резерві для перевірки роботи.
  5. Пропускай незрозумілі завдання. Дуже часто можна витратити багато часу на роздуми над одним із багатьох запитань. Повернися пізніше, коли виконаєш усі інші. 

Успіхів, і fight for your dream!