Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

20 грудня на засіданні Наукового товариства студентів учасники zoom-сесії обговорили можливості академічної мобільності для студентів. 
Після успішного завершення зимової сесії попереду студентів чекає майже місяць канікул. Значить є час замислитись над проектами для опанування практичних умінь, знань та нових soft skills. Є безліч можливостей – головне мати бажання ставати кращими.
Серед цікавих проектів, у яких ви можете брати участь ми рекомендуємо наступні:
  • Долучіться до міжнародної, незалежної, неполітичної організація, що об'єднує студентів-правників та молодих юристів, зацікавлених у науковому та особистому вдосконаленні ELSA Kyiv. Організація надає ідеальну базу для розвитку їхніх навичок, здобуття нових знань і спілкування з студентами права та юристами з усієї Європи. Сьогодні вона є однією з найбільших незалежних студентських організацій і представлена у більш ніж 300 правничих факультетах в 45 країнах Європи, членами якої є 50 000 студентів та молодих юристів. Фінансово-правовий коледж є партнером організації. Інформацію про спільні заходи ви можете знайти тут https://fpk.in.ua/students/scientific-work
  • Візміть участь у EU Study Days – Єврошколі від Представництва Європейського Союзу в Україні. Це унікальна можливість длястудентів отримати нові знання від найкращих експертів із Європейського Союзу й України,  поспілкуватися з представниками інституцій Євросоюзу та науковцями та долучитися до мережі активної молоді для обміну досвідом і впровадження спільних ініціатив у майбутньому.
  • Опануйте онлайн курси на Prometeus, отримайте сертифікат нових знань, умінь та навичок.
  • Спробуйте себе у правничих клініках (Юридична клініка "Pro bono" КНУ імені Тараса Шевченка (https://t.me/probonolawclinic) працює дистанційно під час карантину) або зареєструйтесь на moot-court (https://telegra.ph/Moot-court-spіlnoti-mіfi-ta-realnіst-11-05)
Наукове товариство студентів бажає усім гарних Новорічних свят та цікавого 2021-го року! Нехай він буде сповнений безліччю подорожей, вашими новими досягненнями та спільними успішними проектами.