Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

14 лютого – вже таке звичне для кожного з нас, але від того не менш загадкове, найромантичніше свято в році – День святого Валентина. Попри те, що 14 лютого – це День всіх закоханих, святкувати його можна і потрібно не тільки тим, у кого є друга половинка. 14 лютого стосується всіх, хто вірить в світле і щире почуття. Тож вітаємо з цим прекрасним днем всіх, у кого в серці живе любов.
У День святого Валентина закохані по всьому світу дарують один одному валентинки, роблять подарунки і говорять слова кохання.
У нашому Коледжі в понеділок, 15 лютого, буде працювати «Пошта кохання»: кожен матиме змогу опустити валентинку чи листа-привітання до яскравої скриньки.
Ми всі з нетерпінням чекаємо Дня закоханих, і мало хто з нас знає, що 14 лютого - Міжнародний день дарування книг.
Мета Міжнародного дня дарування книг - надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу: бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що в цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання. Адже книга - один із найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, добро, любов; вона дасть нам відповіді на всі запитання.
В народі кажуть: "Будеш з книгою дружити – буде легше в світі жити."
Бібліотека Коледжу долучається до акції "Подаруй книгу бібліотеці українською мовою".
Запрошуємо приєднатися до акції! Добрі справи робити приємно! Чекаємо на вас!