Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

На базі розмовного клубу англійської English Speaking Club Фінансово-правового коледжу студенти мають можливість практикувати англійську з носіями мови.
Цього тижня ми долучилися до американського спікінг клабу Berkeley Public Library (California, USA).
Спікери заходу Кейсі Брейен (Берклі), Лінда Сакамото (Берклі), Софі Хан (Лос Анджелес), Хіларі Голдман (Сан Франциско).
Учасники English Speaking Club Коледжу діляться своїми враженнями від першої зустрічі.
«Дуже незвичайні емоції! На сьогоднішньому спікінг клабі була дуже дружня, тепла атмосфера. В мене була можливість поспілкуватися с дівчатами родом з Великої Британії та Австралії. Дуже позитивні люди! Цей захід - це чудова можливість покращити мову на практиці, розширити кругозір, поспілкуватись з цікавими людьми з інших країн та континентів, дізнатись щось цікаве про їх життя та розповісти про себе. Всім раджу відвідати спікінг клаб, це чудова можливість прокачати свою англійську на практиці та познайомитись з цікавими людьми!» – Духота Ангеліна, 2 курс ОКР Молодший спеціаліст спеціальності 081 Право.
«Сьогоднішній розмовний клуб був досить цікавим. У нашій групі були присутні люди з різних країн та з різним рівнем володіння мови, також були і люди, для яких англійська мова рідна. Було цікаво поспілкуватися з людьми з різних куточків світу». – Гончаренко Денис, 1 курс ОПС Фаховий молодший бакалавр спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування.
«Дуже вдячна Фінансово-правову коледжу за таку чудову можливість спілкуватися з носіями англійської мови зі Сполучених Штатів Америки, для покращення вимови, практики та класного проводження часу, обговорюючи цікаві теми сучасності. Всім студентам раджу відвідати English Speaking Club FLC!» - Шаховець Єва, 1 курс ОПС Фаховий молодший бакалавр спеціальності 081 Право.
Нагадуємо, що долучитися до занять розмовного клубу англійської English Speaking Club на базі Коледжу можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd5453CpUYu0IYDb0SfWhF45cLL7ob39uRqKTYINwGHcXvNTA/viewform?usp=sf_link

Зустрічі спікінг клабу проходять на платформі ZOOM. Участь безкоштовна.

На вас чекають:
  • жваві дискусії,
  • участь у цікавих англомовних заходах,
  • розмовна практика з носіями мови.
 
Попереду ще багато цікавого!