Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

УВАГА❗️❗️❗️
Через припинення руху громадського транспорту, що унеможливлює доїзд зареєстрованих учасників, а також педагогів, залучених до проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання, тестування у Києві та Чернігівській області буде перенесено на 24 квітня. В інших регіонах України пробне ЗНО відбудеться, як і заплановано, 10 квітня.
Незалежно від того, коли саме учасники проходитимуть оцінювання, для них буде доступна можливість завантажити тестові зошити з будь-яких навчальних предметів із переліку та пройти тестування вдома. Водночас різнитиметься дата внесення відповідей до сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання».
Так, учасники, які проходитимуть оцінювання 10 квітня, зможуть занести свої відповіді до цього сервісу 10-14 квітня, тобто відповідно до попереднього плану.
Учасники з Києва та Чернігівської області, для яких тестування буде перенесено на 24 квітня, зможуть унести свої відповіді на той тест, на який вони були зареєстровані, з 24 до 28 квітня (після проходження оцінювання).

Запрошення-перепустки у яких зазначено адреси пунктів проведення пробного тестування, розміщено в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО.
Для входу до «Особистого кабінету учасника ПЗНО» необхідно увести логін та пароль, отримані раніше від регіонального центру на електрону пошту.
Для того, щоб роздрукувати запрошення-перепустку для участі в пробному ЗНО, необхідно перейти до розділу «Предмет пробного ЗНО» та натиснути кнопку «Запрошення».
 
Вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності:
  • паспорта (або іншого документа, що посвідчує особу);
  • запрошення-перепустки.
Радимо взяти із собою 2–3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору та пляшку з питною водою без етикетки, засоби індивідуального захисту, які учасник пробного ЗНО зможе покласти на свій робочий стіл і за потреби скористатися.