Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Інститут права Київського національного університету імені Тараса Шевченка
Центр проблем імплементації європейського соціального права
Запрошують Вас взяти участь в ШКОЛА КАР’ЄРНОГО РОЗВИТКУ ILF&Інституту права
Наш тренер Катерина Заславська, директор Київського офісу ILF, експертка з побудови HR-системи, кар'єрний коуч.
Катерина працює в HR вже 10 років. Починала свою кар’єру операційним HR-ом та рекрутером, а зараз займається питаннями побудови системи управління персоналом та аудитом. Паралельно займається кар’єрним коучингом і обожнює цю сферу, оскільки її справжнє покликання допомагати людям шукати роботу мрії, бути чесними з собою, сміливо заявляти про свої бажання і тверезо оцінювати свої вміння. Катерина Заславська вже багато років веде тренінги щодо написання резюме, проходження співбесіди та успішної побудови кар’єри.
Заняття проходитимуть чотири тижні (одне заняття в тиждень) у форматі ЗУМ
1. 7 квітня 2021 року (середа) початок о 14:30
2. 14 квітня 2021 (середа) початок о 14:30
3. 21 квітня 2021 року (середа) початок о 14:30
4. 28 квітня 2021 року (середа) початок о 14:30
Кожен тренінг розрахований на 1 годину.
ОБОВ’ЯЗКОВА ПОПЕРЕДНЯ РЕЄСТРАЦІЯ:
Теми тренінгів:
Тренінг 1 «Очікування сучасного роботодавця»
Вступна частина. Опис актуальної ситуації на ринку працевлаштування. Які якості важливі для роботодавця? Яким повинен бути юрист ХХІ століття і чи може «штучний інтелект» виконувати роботу юристів? Чому потрібно сьогодні навчатися, щоб бути затребуваним в майбутньому? (Спойлер: не тільки юриспруденції)))
Тренінг 2 «Як підготувати успішне резюме і привернути увагу роботодавця»
Сьогодні багато говорять про те, що резюме вже неактуальне, і достатньо профіля в соціальних мережах або ж заповнення он-лайн форми. На даному тренінгу Ви розберетеся навіщо і коли все-таки резюме потрібне, як його правильно підготувати, які нюанси врахувати, щоб скласти унікальний і на кого не подібний опис свого професійного досвіду. Особливо, буде цікаво студентам, у яких поки не має практичного досвіду: як найбільш вигідно себе представити роботодавцю.
Тренінг 3 «Як не впасти лицем в болото на співбесіді з роботодавцем і справитися з панікою»
Успішне резюме – це половина справи. Найбільший виклик – це співбесіда. Наш спікер провела сотні співбесід і може порадити, що краще робити (або ж не робити)) під час інтерв’ю. Що очікує почути потенційний роботодавець, як краще підготуватися, і чому правильні, але не правдиві відповідь – це дуже погано. На цьому тренінгу поговоримо як справитися з хвилюванням і будете мати змогу потренуватися проходити співбесіду із строгим старшим рекрутером)
Тренінг 4 «Кар’єра юриста – плюси, мінуси, підводні каміння. Q&A»
Розкажемо про можливості на ринку праці для юристів і те, що це не обов’язково завжди робота в юридичній компанії або інхауз. Як правильно ставити цілі чому бажано подумати для себе над відповіддю на питання: «Ким Ви себе бачите через 5 років?» В кінці тренінгу відповіді на Ваші запитання.
УЧАСНИКИ, ЯКІ ВІДВІДАЛИ ВСІ 4 ЗАНЯТТЯ, ПО ЗАКІНЧЕННЮ ТРЕНІНГУ ОТРИМАЮТЬ СЕРТИФІКАТ.
Возможно, это изображение (один или несколько человек и текст)