Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Сьогодні, 11 травня 2021 року, стартувала реєстрація вступників, які планують складати єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) для вступу до магістратури. ЄФВВ складають вступники на спеціальності 081 «Право»  і 293 «Міжнародне право».

Реєстрацію здійснюватиме приймальна комісія закладу вищої освіти до 3 червня 2021 року включно за умови особистої присутності особи, яка бажає брати участь у конкурсному відборі на навчання для здобуття ступеня магістра та/або дистанційно. У разі здійснення дистанційної реєстрації заклади вищої освіти розміщують на своїх офіційних вебсайтах електронну(і) адресу(и) приймальної комісії, а також номери телефонів, за якими вступники можуть отримати консультацію.

Реєстрація в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка за посиланням.

За дистанційної реєстрації вступник у відповідний строк має надіслати на офіційну електронну адресу приймальної комісії або з використанням іншого, визначеного закладом вищої освіти каналу зв’язку, скановані копії (фотокопії) таких документів:

  • заповнена заява-анкета з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка;
  • документ, що посвідчує особу;
  • фотокартки для документів (кольорової або чорно-білої) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника;
  • облікова картки платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються отримувати реєстраційний номер облікової картки платника податків);
  • довідка, видана за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу (у разі, якщо дані особи ще не вносили до ЄДЕБО);
  • документ про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) (для осіб, які завершили навчання в минулих роках);
  • медичний висновок за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі потреби створення особливих умов для складання ЄВІ/ЄФВВ).

Приймальна комісія перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення.

Учаснику після успішної реєстрації (у разі дистанційної реєстрації) буде надіслано скановану копію екзаменаційного листа на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті. Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься у приймальній комісії. Якщо в екзаменаційному листку вступник виявить помилки, він має звернутися до приймальної комісії.

Якщо ж під час перевірки документів буде установлено, що особа не має права брати участь у конкурсному відборі, то на електронну адресу, з якої надійшли документи, буде відправлено повідомлення про відмову в реєстрації із зазначенням причини відмови.

Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті УЦОЯО створюють інформаційну сторінку «Кабінет вступника», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Вступні випробування проводитимуться в Києві та в усіх обласних центрах України (крім Донецька і Луганська). У Донецькій та Луганській областях працюватимуть пункти в Слов’янську, Маріуполі та Сєвєродонецьку. Для проведення ЄВІ з англійської мови додатково діятимуть пункти тестування у Білій Церкві, Кременчуці, Кривому Розі, Мелітополі та Умані.

Зазначимо, основна сесія єдиного вступного іспиту проводиться 30 червня, єдиного фахового вступного випробування – 2 липня (додаткова сесія проводиться в строки, встановлені Українським центром оцінювання якості освіти). 

Реєстрація електронних кабінетів вступників, завантаження необхідних документів розпочинається 1 липня. 

Прийом заяв та документів для осіб, які вступають на основі результатів єдиного вступного іспиту та фахового вступного випробування, розпочинається 15 липня і закінчується о 18:00 23 липня. 

Зазначимо, на сайті МОН опубліковано відповіді на найпоширеніші запитання для вступників на магістратуру. 

Нагадаємо, з метою дотримання однакових умов проведення реєстрації МОН розроблено Тимчасові рекомендації щодо проведення у 2021 році реєстрації вступників для участі в єдиному вступному іспиті та єдиному фаховому вступному випробуванні для їх використання приймальними комісіями.