Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Згідно з інформацією Міністерства охорони здоров’я України з 24 травня 2021 року розпочнеться вакцинація працівників сфери освіти.
Вакцинація є добровільною та безоплатною для працівників закладів вищої освіти.
Вакцинація буде проводитись організовано, мобільними бригадами з імунізації. Перелік охочих вакцинуватися формує керівник закладу вищої освіти та передає його до департаменту охорони здоров’я Київської міської адміністрації, який передає ці списки регіональним координаторам з вакцинації для планування графіку виїздів мобільних бригад. Після узгодження графіку координатори повідомляють керівників закладів вищої освіти, які подали переліки, про дату і час прибуття мобільної бригади для щеплення колективу.
Детальну інформацію про особливості вакцинальної кампанії, типи вакцин та відповіді на поширені запитання можна отримати на сайті на vaccination.covid19.gov.ua або за номером контакт-центру 0 800 60 20 19.
У зв’язку з цим, запрошуємо співробітників Коледжу, які мають бажання пройти вакцинацію, надати дані для внесення до списку (ПІБ, дата народження, контактний номер телефону) до приймальні директора Коледжу у зручний спосіб за номером телефону 044-243-01-17 або на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.