Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Вітаємо студентів-випускників Фінансово-правового коледжу, які успішно склали іспити і стали дипломованими спеціалістами.
Настав той день, коли кожен з них може сказати: «Так, мою мрію про набуття знань та отримання диплома Фінансово-правового коледжу реалізовано!». 
Вручення дипломів відбулося на святково прикрашеному подвір'ї Фінансово-правового коледжу.
 
За доброю традицією відкрила  свято і привітала  наших випускників та всіх присутніх  директор Коледжу, Заслужений юрист України, д.ю.н., професор  Тамара Олексіївна Губанова.
 
На адресу випускників звучало багато вітань, до яких приєдналися і вітання найрідніших -   їхніх батьків. З сердечною материнською любов`ю  виступила Тарнавська Олена Вікторівна магістр психології, практикуючий психолог, аспірантка Інституту психології Національної Академії педагогічних наук України, член міжнародної асоціації психоматичних консультантів.
 
Найурочистіша частина свята!!!  
Оголошення Наказу про закінчення Фінансово – правового коледжу та отримання дипломів здійснила  заступник директора з наукової роботи, к.ю.н Савенкова Владислава Геннадіївна   
Дипломи з відзнакою та грамоти випускникам вручила  директор коледжу Тамара Олексіївна Губанова.
 
Дипломи  вручали завідувач факультету з підготовки фахового молодшого бакалавра, к.іст.н. Мацелюх Катерина Степанівна та заступник директора з навчально-методичної роботи Мулянова Тетяна Миколаївна.
 
З музичним номерами виступили: студенти 3 курсу ОС «бакалавр» та ОКР «молодший спеціаліст», спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Соляник Софія та Дмітрій Сігорських.
У випускників Коледжу прекрасна перспектива подальшого навчання в провідних закладах вищої освіти України, цікава робота в юридичних та фінансових  установах. Та, хочеться вірити, що наші майбутні фахівці, завжди пам’ятатимуть, що першою сходинкою їхнього злету був Коледж.
 
Зв’язки з рідним Коледжем залишаються на все життя! 
 
Ми впевнені, що маючи багаж набутих знань у Фінансово-правовому коледжі, допомогу найрідніших людей, ви зможете проявити сумління, старанність та станете висококваліфікованими фахівцями, долаючи всі перешкоди життєвого шляху.