Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

ВСТУПНИЙ ІСПИТ 15 липня 2021 року
З МАТЕМАТИКИ ТА ІСТОРІЇ УКРАЇНИ
ПОКРОКОВА ІНСТРУКЦІЯ ДЛЯ АБІТУРІЄНТА

1. На сайті Коледжу за посиланням Ви ознайомитесь зі списком, в якому вказано:
- навчальний предмет, який Ви складаєте (математика або історія України);
- зміна складання вступного іспиту (перша або друга)
- номер пункту (1, 2 або 3) на подвір’ї Коледжу, де Ви отримаєте перед іспитом екзаменаційний листок;
- номер Вашої групи та аудиторії, в якій Ви складаєте вступний іспит.

Вступний іспит з історії України. 1 зміна.
Вступний іспит з математики. 1 зміна.
Вступний іспит з історії України. 2 зміна.
Вступний іспит з математики. 2 зміна.

2. Видача екзаменаційних листків для абітурієнтів першої зміни розпочнеться о 8:30, для другої – о 12:30. Для його отримання необхідно підійти на пункт видачі, пред’явити Вашу ID-картку та розписку, яку Ви отримали під час подачі документів. Після цього до аудиторії Вас проведе консультант.
З собою необхідно мати ручку та захисну маску.

Вхід до приміщення Коледжу для батьків та супроводжуючих буде відкрито після 9:00 (у першу зміну) та після 13:00 (у другу зміну). Запрошуємо відвідати наше кафе та затишно провести час очікування.

3. Перед іспитом о 09:00 (у першу зміну) та о 13:00 (у другу зміну) екзаменатори проведуть консультацію для кожної групи абітурієнтів, під час якої Ви отримаєте інструкції щодо заповнення бланків вступного іспиту.

4. Час, відведений для виконання іспиту, складає 2 години. За можливості просимо Вас залишати мобільні телефони у батьків, користуватись ними під час іспиту заборонено.

5. В усіх аудиторіях є антисептичні засоби, питна вода та запасні ручки. В коридорах між аудиторіями також встановлені кулери з водою та одноразові стаканчики. Ми забезпечили комфортні умови для складання іспиту.

6. Результати іспиту будуть розміщені на стенді Приймальної комісії, а також опубліковані на сайті за посиланням не пізніше 15:00 наступного дня.

Бажаємо успіху!