Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Літні канікули ще тривають, а наші студенти не втрачають час даремно, продовжуючи  удосконалювати свою розмовну англійську.
Учасниця English Speaking Club Павліковська Маргарита-Луїза долучилася до клубу дебатів Debate Boot Camp від America House.
Ведучі клубу – Клер Меннінг (Claire Manning) та Семір Дзебо (Semir Dzebo).
Клер - резидент англійської мови та спікер у America House, магістр міжнародних відносин у Центрально-Європейському університеті в Будапешті, представниця англомовних освітніх програм від Peace Corps та Fulbright.

Семір – PhD, Факультет міжнародних відносин, Центрально-Європейський університет у Відні. Маючи багатий досвід проведення публічних дебатів протягом усієї своєї академічної кар’єри, Семір із задоволенням ділиться своєю пристрастю до дебатів з іншими.
Дебати навчають учасників навичкам, необхідним для досягнення успіху в житті, починаючи від формування комунікативних навичок та розвитку критичного мислення.
Наша студентка Павліковська Маргарита-Луїза, 3 курс ОКР "молодший спеціаліст" спеціальності "Право", ділиться своїми враженнями:
«Темою для дебатів стала "Animal testing should be banned." Формат сподобався. Спочатку ведучий розподіляє учасників на 2 команди: позитивна та негативна. Командам надається 20 хвилин для обговорення теми. Безпосередньо у дебатах беруть участь лише три учасники. Вродовж трьох хвилин участники мають виразити власну думку та привести декілька аргументів і прикладів».
Клуб дебатів англійською буде корисним для тих, хто прагне якісно покращити свою англійську, впевнено дискутувати та аргументувати свою думку або ж просто знайти нове хобі.
Клуб дебатів англійською Debate Boot Camp проходить онлайн щомісяця. Участь за попередньою реєстрацією. Кількість учасників обмежена.
Детальніше про Debate Boot Camp та актуальні заходи від America House за посиланням https://www.americahousekyiv.org/events