Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Дорогі першокурсники! Шановні викладачі, колеги, батьки та друзі!

Щиро вітаю вас з початком нового  2021-2022 навчального року! Перше вересня завжди радісне та хвилююче для нас усіх свято, яке символізує не тільки початок нового, незвіданого, цікавого для всіх здобувачів освіти, а і разом з тим, дарує нові можливості і відкриває безмежні  обрії для усіх нас, хто причетний до такої почесної і величної справи - навчати студентів, ділитися з ними не тільки своїми знаннями, а і частинкою свої душі, частинками  своїх сердець, наставляючи, виховуючи, підтримуючи по-справжньому перспективних, ініціативних майбутніх економістів та юристів!
Вступна компанія 2021 року стала ще одним підтвердженням того, що науково-педагогічний колектив Фінансово-правового коледжу своєю наполегливою працею, своєю відданістю   нашому закладу вищої освіти вже вкотре довів,  що ми здатні витримувати конкуренцію, що ми сучасні,  надійні та перспективні! І наш результат   насьогодні —  це поповнення студентського колективу Коледжу   більше ніж на  450 студентів!
Бажаю нашим першокурсникам  стати гідними членами нашої дружньої родини, бути успішними, цілеспрямованими, допитливими, активними, наполегливими! Йдіть за покликанням своїх сердець, творіть , пізнавайте, досліджуйте, втілюйте у життя свої найзаповітніші мрії, будьте сміливими у вашому покликанні, вдосконалюйте свої знання, розширюйте обрії своїх можливостей!

 Директор Тамара Губанова.