Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

03 вересня 2021 року відбулось практичне заняття з дисципліни «Криміналістика» на тему: «Складання план-схеми огляду місця події при виявленні трупа» для студентів 4-го курсу спеціальності 081 Право, ОС «бакалавр».
Студенти мали змогу відчути себе у ролі слідчого, судового експерта, криміналіста, кримінального фотографа та інших учасників кримінального процесу. Симуляція огляду місця події відбулась на внутрішньому дворі Коледжу. Студенти навчились складати процесуальні документи та дізнались, як застосовувати криміналістичну теорію на практиці із застосуванням відповідних засобів та підходів.
«На парі з криміналістики ми поринули в практичні навички «виїзду на місце події» та складання протоколу огляду місця події, як справжні слідчі. Такі практичні заняття дають поняття не тільки з огляду на предмет, а ще й з огляду на професію та завдання які стоять перед нею. Тому цей досвід був справді цінним для майбутнього.» - ділиться своїми враженнями студентка 4 курсу 081 Право, ОС «бакалавр» Качан Євгенія.