Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

22 вересня студенти 2 курсу ОС «бакалавр» спеціальності 081 Право відвідали музей «Становлення української нації». Це перший в Україні інноваційний музей історії, де минуле поєднується з сучасними технологіями.
За 2 години студенти з задоволенням ознайомились з багатовіковою історією української нації. Усі були в захваті від квесту, пройшли через 25 експозицій та побачили сюжети з абсолютно реалістичними 3-D фігурами видатних постатей: королів та гетьманів, військових та вчених, артистів та спортсменів.
Це надсучасний музей, у якому оживають славетні сторінки нашої держави.
Студенти побачили рекорд України - свічку, створену з воску, зібраного з усієї України- що символізує єдність часу та нації.
Дізнались чому правильно говорити «киримли»- не «кримські татари» та чому?
Хотинська битва врятувала европейською цивілізацію!
З захватом слухали про віденську каву, яку відкрив С.Кульчицький та чому І.Мазепа найбільший меценат в історії нашого народу.
Чому Б.Хмельницького називають монархом, а кінець 2 світової війни залежав від підпису К. Дерев‘янко та багато всього іншого.
Щиро дякуємо співробітникам https://m.facebook.com/MuseumMakingofUkrainianNation/, що можемо знати та пишатися тими, ким ми є!
Усі, хто вірно відповів на питання квесту отримали пам’ятні подарунки від музею!