Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

У Фінансово-правовому коледжі розпочався новий семестр занять розмовного клубу англійської English speaking club з носіями мови.
До спікінг клабу долучилися як постійні учасники ESC, так і студенти перших курсів. У дружній та теплій атмосфері наші студенти мали жваву дискусію зі спікерами американського спікінг клабу Berkeley Public Library (California, USA).
Учасники English Speaking Club Коледжу діляться своїми враженнями.
 
«Перша зустріч у спікінг клабі пройшла чудово! Як спікери, так і учасники дуже доброзичливі. Носії мови допоможуть «прокачати» вашу англійську, а в компанії знайомих з Коледжу буде не так ніяково. Приєднуйтесь!» – Маскіна Анастасія, 1 курс ОПС Фаховий молодший бакалавр спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування.
 
«Мені дуууже сподобалась зустріч! Спікери були відкриті та привітні. Як студент, який приєднався вперше, я не відчував дискомфорту. Дуже рекомендую спробувати себе!» - Ільєнко Олександр, 3 курс ОКР Молодший спеціаліст спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування.
 
«Я не очікувала таких приємних емоцій, які отримала під час зустрічі! Неможливо було не посміхатися і не говорити. Спікери надзвичайно приємні і харизматичні. Це мій перший досвід у спілкуванні з носієм мови і я дуже задоволена! Дякую за надану можливість брати участь  у таких цікавих заходах!» - Ольга Пухова, 1 курс ОПС Фаховий молодший бакалавр спеціальності 081 Право.
 
Долучитися до розмовного клубу англійської English Speaking Club можна за посиланнямhttps://forms.gle/uyav5em8MeTVcHAz5