Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Осінь - це золота пора, яка несе в собі щось замріяне, загадкове! Як правило осінь у багатьох з нас асоціюється з початком навчального року і саме в цю чарівну пору наш Фінансово-правовий коледж святкує 27 рік свого заснування. За час свого існування ми пройшли чимало випробувань, але з роками ставали все мудрішими та могутнішими. Дружній колектив Коледжу поєднує в собі чуйність та увагу, вимогливість та доброзичливість, принциповість та пристрасть творити.
В Коледжі панує дружня атмосфера! Кожну поразку та перемогу ми переживаємо разом! Кожного року зі стін нашого коледжу діти ідуть в доросле життя з гордістю. Левова частка випускників сьогодні успішно працюють не тільки в Україні, а й далеко за її межами.
Так склалося, що в нашому Коледжі навчаються справжні династії - батьки, брати, сестри. Ми пишаємось, що в нас таких династій багато. Значить нам довіряють, адже кожен з батьків бажає своїй дитині кращої долі.
Тому в  день свого Дня Народження хочеться побажати нам, ще більше мудрості та високого професіоналізму, творчих злетів та невичерпної енергії у зміцнені освітнього потенціалу.
Захід святкування Дня народження Коледжу відбудеться 19 жовтня!

 

З повагою

директор Т. Губанова