Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

19 жовтня у стінах Фінансово-правового коледжу відбулося затишне, по-справжньому сімейне свято, з нагоди святкування його 27-го Дня Народження.
В цій даті історія становлення та успішного розвитку Коледжу, що є підсумком роботи досвідчених, мудрих людей, які працювали раніше, працюють зараз, примножуючи здобутки нашого закладу вищої освіти в підготовці висококваліфікованих майбутніх фахівців в економіці та юриспруденції. Протягом усього періоду свого існування Коледж має знаний в освітянських колах авторитет і свій позитивний імідж, завдяки значній високопрофесійній, згуртованій і творчій роботі його науково-педагогічного колективу, завдяки його успішним студентам та відомим випускникам.
Неймовірна атмосфера свята панувала з самого ранку. Коледж ошатний, гарно прибраний у більш як тисячу повітряних кульок, в яскравих гірляндах різнобарвного осіннього листя радо вітав своїх любих студентів та гостей. Адміністрація Коледжу пригощала усіх студентів солодощами та іншими смаколиками.
Висловлюємо подяку усім, хто підготував привітання та подарунки: тістечка та тортики, виготовлені спеціально на замовлення з нагоди 27-ої річниці Фінансово-правового коледжу.
Тож дякуємо всім, хто долучився до нашого свята. Впевнено рухаємось вперед!

#VIVAT #FPK