Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Cтарт курсу з професором Крістофером Р. Келлі
 
Розпочався курс  «Legal Writing in English» з професором Юридичного факультету Арканзаського Університету (США) Крістофером Келлі!
Наші студенти вже вкотре стають активними слухачами курсу та із задоволенням діляться своїми враженнями.
 
«Перше заняття було вельми цікавим. Це дуже цікавий та незвичний досвід спілкування, адже ти говориш не з репетитором чи вчителем англійської, а саме із носієм мови. За перший урок я зрозумів декілька основних принципів роботи юриста. Саме це і дає стимул вивчати нові слова, щоб розуміти професора Келлі краще»  -  Артем Коротенко, студент 1-го курсу спеціальності 081 Право, ОПС «фаховий молодший бакалавр».
 
«Курс чудовий, після першого заняття засвоїв багато нової інформації, усе зрозуміло пояснюють, також цікаві вправи, але найкраща річ - розмова з носієм англійської мови» - Павло Петрашевський, , студент 1-го курсу спеціальності 081 Право, ОПС «фаховий молодший бакалавр».
 
 «Я отримала велике задоволення! Все було дуже пізнавально і цікаво, професор зміг простою мовою пояснити складні моменти, і його методи дуже легко зрозуміти. Професор Келлі дуже ввічлива людина і було приємно його слухати. Було цікаво, інформативно та лаконічно!» - Єлизавета Зущик, студентка 2-го курсу спеціальності 081 Право, ОПС «фаховий молодший бакалавр».
 
«Курс дуже корисний та пізнавальний. На першому занятті ми ознайомились з тим, як можна спрощувати речення для полегшення читання та більш легкого розуміння. Дуже ефективним засобом у засвоєнні нового матеріалу є практика, яка була дуже цікавою. Презентація лаконічна, інформація зрозуміла. Слайди доповнені поясненнями, цитатами відомих юристів та зображеннями. Курс дає змогу вивчати Право англійською мовою з носієм - професором Келлі!» - Шаховець Єва, студентка 2-го курсу спеціальності 081 Право, ОПС «фаховий молодший бакалавр».
 
«Мені перше заняття дуже сподобалось, дуже багато цікавої інформації. Було дуже цікаво слухати такого досвідченого професора, як  Крістофер Келлі» - Бережна Тетяна, студентка 1-го курсу спеціальності 081 Право, ОПС «фаховий молодший бакалавр».
 
«Він (професор Келлі) дуже крутий, я в захваті! Мені дуже сподобалося! Я не пошкодувала, що записалася. Навіть не помітила, як пройшов час. Було дуже цікаво і корисно)» - Софія Прокопенко, студентка 2-го курсу спеціальності 081 Право, ОС «бакалавр».
 
 
Бажаємо успіхів нашим майбутнім юристам! Learn Legal English and have fun!