Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року



27 жовтня відбулась онлайн зустріч студентів Коледжу з президентом Качуровською Анастасією та генеральним секретарем Андрієм Крошко Європейської асоціації студентів права - ELSA Kyiv (European Law Students’ Association,). ELSA - міжнародна, незалежна, неполітична та неприбуткова асоціація, що об’єднує студентів-правників та молодих юристів з 44-х країн Європи.
Це єдина міжнародна організація студентів правників, яка представлена у більш як 8 провідних юридичних центрах України та налічує більш як 500 студентів-правників.
Фінансово-правовий коледж є партнером ELSA з 2018 року. З подробицями спільних заходів ви можете ознайомитись за посиланням (https://fpk.in.ua/2017-02-06-15-28-45  хештегом elsa)
Під час zoom зустрічі студенти дізнались про діяльність, яка розділена на три ключові сфери: Academic activities, Seminars & Conferences Professional development.
Серед заходів, що проводить організація є Національні судові змагання, вебінари, лекції, круглі столи, конференції, конкурси есе, інституційні візити та дебати.
 
Сподіваємось на плідну співпрацю у цьому і наступних роках!
 
Долучитись до ELSA/Facebook/Telegram/Instagram можна за посиланням: