Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Дорогі студенти Фінансово-правового коледжу!
Щиро вітаю вас з Міжнародним днем студента!
Це свято об‘єднує студентів різних поколінь та різних країн, зближує молодих людей усього світу, бо це, насамперед, свято студентської солідарності, що не має ні меж, ні кордонів!
Студенти завжди були і будуть найволелюбнішою, найнезалежнішою  і найкреативнішою частиною людства!
Тож нехай збудуться усі ваші найсміливіші і найвідвертіші мрії, а романтика студентських років збережеться у ваших серцях назавжди!
У Міжнародний день студента всім минулим і теперішнім студентам хочеться побажати щоб навчання давалося легко, а невтомний ентузіазм неодмінно привів до улюбленої, престижної та затребуваної професії.
Впевнена, що пройде незначний час і ваш молодий оптимізм і ваш професіоналізм визначатимуть долю нашої держави! Бажаю вам, дорогі студенти  справжнього студентського свята, яскравого та незабутнього!
З повагою та найкращими побажаннями
директор Тамара Губанова
 
Студентський парламент Коледжу вітає:
Гаращук Дарину, студентку 3 курсу 2 групи спеціальності «Право».
Вона нагороджена листом вдячності від Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації за високі здобутки у навчанні, наполегливу працю, активну участь у житті Солом’янського району.
Дарина відмінниця у навчанні та староста групи. Членкиня «Наукового товариства студентів» Фінансово-правового коледж. Представниця ГО «Національна рада дітей та молоді».
Авторка більше 20 наукових тез на теми інклюзивної освіти, реформи деінституціалізаціїї, протидії булінгу в школах тощо.
Співрозробниця проєкту для розвитку життєвих навичок у підлітків «Y1317».
Розробляла спільні проєкти з:
- Міністерством юстиції (в рамках масштабного проєкту «Я маю право» було розроблено проєкт з протидії булінгу в школах);
- Міністерством освіти та науки (просування ідей інклюзивної освіти);
-Міністерством цифрової трансформації (проєкт #StopСекстинг про безпеку в Інтернеті для підлітків та їх батьків).
Афоніна Данила, студента 1 курсу 1 групи спеціальності «Право», який став віце-чемпіоном в міжнародному турнірі International Championships в Великобританії. Не зважаючи на свій ще юний вік, Данило – неодноразовий віце-чемпіон зі спортивно-бального танцю, він вже здобував перемогу в Польському місті Радом та столиці Литви місті Вільнюс.
Горбань Дар’ю, студентку 1 курсу 6 групи спеціальності «Право» виграла бій у відкритому кубку України.
Нагепетяна Меліка, студента 3 курсу 2 групи спеціальності «Право», який посів 1 місце на Чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств ММА  України серед дітей, юнаків та юніорів.