Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

16 листопада студенти юридичного факультету коледжу відвідали онлайн лекцію "Від помічника до юриста, або як стати невід'ємною частиною команди" яку провели радник EQUITY Law firm Андрій Іванів та юрист Тарас Шокало.

«Студенти дізнались що очікують юристи від кандидатів на посаду помічника та молодшого юриста, які реалії посади, розібралися які помилки помічника є частиною навчання, а які можуть стати причиною звільнення та коли саме краще почати перші кроки в кар'єрі юриста. Також Тарас та Андрій розповіли: як розвиватись на посаді; на що очікувати перші пару років; який є кар'єрний розвиток та поділилися секретом як процес співбесіди виглядає з середини для них» - ділиться враженнями Ангеліна Духота.

Серед учасників лекції були: Хлапьонова Єлизавета (1 курс), Голубицька Марія (4 курс), Рудич Олександра (2 курс), Духота Ангеліна (2 курс) ОС "бакалавр"; Звенигорецька Наталія, Матвійчук Іван, Шаховець Єва (2 курс) ОПС "фаховий молодший бакалавр" та Павліковська Маргарита-Луіза (3 курс) ОКР "молодший спеціаліст».

#FPK #НТС #EQUITY