Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Успішно завершився осінній семестр курсів Legal writing in English з професором Крістофером Р. Келлі. Наші студенти діляться своїми враженнями.
Мені дуже сподобалися курси. Професор Келлі дуже цікаво пояснював матеріал, гарний оратор. Самі курси, на мою думку, знадобляться в майбутній професії. Завдяки його курсам я навчилась коротко висловлювати свою думку та значно розширила свій словниковий запас з англійської. Тепер, коли я розмовляю англійською я більш впевнена в собі і своїх знаннях. Ілона Щетініна, студентка 1-го курсу ОПС Фаховий молодший бакалавр спеціальності 081 Право.
Особисто для мене курс виявився корисним: дізналася багато нової інформації, прийомів і методик для правильного Legal writing. І найголовніше – це, звісно, практика англійської мови, яка для мене є найбільш приємним бонусом! Ольга Пугова, студентка 1-го курсу ОПС Фаховий молодший бакалавр спеціальності 081 Право.
Хочу  сказати, що мені курс дуже сподобався. Враження лишились дуже приємні. Все чітко та зрозуміло, на кожну нову тему є приклади правильної побудови речення. Нова інформація сприймається просто. І звісно окрема подяка професору Келлі! Протягом  курсу я отримала колосальне задоволення від того, як він спілкується зі студентами. Для мене це дуже приємний досвід. Адже я розвиваю свої знання та знайомлюсь з новими людьми. Дарина Шкарупа, студентка 1-го курсу ОПС Фаховий молодший бакалавр спеціальності 081 Право.
Пройшовши цей курс, я навчився багатьом корисним речам, здобув нові правила та навички. Велика кількість вправ дає можливість натренуватися. Безліч додаткової літератури, що ви отримуєте після заняття, розширює ваш кругозір. А доброзичливий професор Келлі завжди готовий вам усе пояснити. Коротенко Артем, студент 1-го курсу ОПС Фаховий молодший бакалавр спеціальності 081 Право.
Я щаслива, що мала можливість бути присутньою на цих курсах! Це неймовірно! Я дізналася багато нової, цікавої та важливої інформації для себе, для моєї англійської! Професор Келлі розповідав надзвичайно цікаво! Я раджу всім відвідати його курс у наступному семестрі, адже це крутий experience! Вдячна Коледжу за можливість бути присутньою на різноманітних заходах, які допомагають саморозвитку! Маргарита Петрова, студентка 1-го курсу ОПС Фаховий молодший бакалавр спеціальності 081 Право.
Окрему подяку висловлюємо American Common Law Centre Київського національного університету ім. Т. Шевченка. Студенти Коледжу з нетерпінням чекають набору на весінній семестр курсів!