Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Разом зі студентами з Арканзаського університету наші студенти, учасники розмовного клубу English Speaking Club, стали слухачами курсу з верховенства права Rule of Law Colloquium course. 

Перше заняття почали з дружнього знайомства та обміну думками з приводу розуміння концепції верховенства права в Україні та США.
«Я просто в захваті від атмосфери, від людей. Мені здається, що курс буде продуктивним як з академічного боку, так і з соціального. Ми зі студентами вже домовились знайти одне одного в соцмережах)) дякую за таку можливість!» – Аріна Бочарова, студентка 1-го курсу ОПС Фаховий молодший бакалавр спеціальності 081 Право.
 «Це справді щось неймовірне! Стільки різних і цікавих людей розповідають про своє життя. Виходить прямо таки тепла бесіда. Я думаю, що я зробила правильний вибір зареєструвавшись на цей курс. Удосконалення англійської та насолода від спілкування. Впевнена: далі будуть нові й нові теплі враження!» - Дарина Шкарупа, студентка 1-го курсу ОПС Фаховий молодший бакалавр спеціальності 081 Право.
«Верховенство права . . . концепція, над якою правителі та філософи розмірковували протягом тисячоліть. Який ще предмет краще вивчати на юридичному факультеті? Тому, ми з колегами з Університету Арканзасу вирішили пройти курс «Верховенство права» з професором Келлі. Однак ми не усвідомлювали, наскільки особливою буде наша група. Дійсно, наша група інтернаціональна. У нас є колеги з України! Наше перше спільне заняття було справді неймовірним! Було цікаво почути, як розуміють верховенство права в Україні — насамперед від студентів, які там живуть.  Я впевнений, що цей досвід, як для нас, американських студентів, так і для українських колег, буде тим, що ми всі ніколи не забудемо!» - Тайлер Мелакар, студент юридичного факультету Арканзаського Університету, США.
 
Долучайтеся до нашого клубу English Speaking Club та стежте за наступними цiкавими заходами!